Activiteiten

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en vaak ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag.

 

FLORON-districten 

Klik voor de Districten-pagina

FLORON-kampen 2020

FLORON organiseert meerdere inventarisatiekampen per jaar. Deze zijn toegankelijk voor alle floristen, zowel de beginnende die zijn of haar plantenkennis wil verbeteren als de vergevorderde die wil strepen. De kampen staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Goirle  do 4 t/m zo 7 juni
Ameland vr 26 t/m zo 28 juni
Deventer e.o. vr 11 t/m zo 13 september (datum onder voorbehoud)
Burg-Haamstede vr 25 t/m zo 27 september
   

 

 

 

FLORON-kamp Zuid-Limburg

dinsdag 23 april 2019 09:30 tot donderdag 25 april 2019 17:00
 
 

Hoe gaat het met voorjaarsflora in Zuid-Limburg? 

Voor iedereen die niet kan wachten om naar buiten te gaan organiseert Petra van der Wiel een mini-midweekkamp in het prachtige Geuldal. We staan op camping Vinkenhof in Mechelen (www.vinkenhof.com). Zin om mee te gaan? Reserveer dan ook een kampeerplek op deze camping, of boek een accommodatie in de buurt (er zijn voldoende mogelijkheden hotels, andere campings of B&B). Je kunt natuurlijk ook deelnemen voor één dag. We starten 's ochtends om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats Dokter Janssenplein in Mechelen. Er zijn tal van km-hokken in de omgeving waar recent niet naar planten is gekeken. 

Voor meer opgave (verplicht) en informatie: Petra van der Wiel

Kosten: de overnachting, eten & drinken dien je zelf te regelen.