Donateur worden

Steun het werk van Stichting FLORON door donateur te worden. Al meer dan duizend donateurs gingen u voor. Met uw bijdrage verbeteren we de ondersteuning van onze vrijwilligers die jaar in jaar uit inventariseren hoe het staat met de wilde planten in Nederland. Uw bijdrage komt ook ten goede aan de noodzakelijke bescherming van onze bedreigde planten.

Met een donatie vanaf € 22 per jaar bent u al donateur van FLORON. U ontvangt dan tweemaal per jaar het tijdschrift PLANTEN, éénmaal per jaar de Florabalans en een uitnodiging voor het jaarlijkse Flora Festival.

Automatische incasso
Om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden, werkt FLORON uitsluitend met automatische incasso en adressen en bankrekeningnummers binnen de EU. Door het formulier te versturen, geeft u aan dat FLORON het door u opgegeven bedrag elk jaar van uw bankrekening mag afschrijven. Steunt u FLORON met de minimumbijdrage voor donateurs, dan kan dit bedrag in de komende jaren worden verhoogd. FLORON zal een eventuele verhoging aankondigen in het tijdschrift PLANTEN.

U kunt zonder automatische incasso geen donateur meer worden. U kunt FLORON wel steunen met een eenmalige bijdrage.

Doorgeven adreswijzigingen donateurs
Adreswijzigingen kunnen worden doorgeven via donateurs@floron.nl. Hier kun je je ook afmelden als donateur.

Eenmalig zelf een donatie overmaken
Wilt u FLORON eenmalig steunen, vul het formulier dan niet in. U kunt uw bijdrage direct overmaken op rekening  NL62 TRIO 0379 2903 59  ten name van Stichting FLORON in Nijmegen onder vermelding van 'donatie'. Stelt u een reactie op prijs of wilt u een bewijs van uw donatie, neem dan even contact op.

Abonnement PLANTEN voor organisaties
Wilt u FLORON steunen als organisatie, dan kan dat. Zo kunnen lokale natuurorganisaties en plantenwerkgroepen het tijdschrift PLANTEN ontvangen. Om als organisatie donateur te worden, kiest u op het formulier hiernaast bij de aanhef voor "organisatie", en vul de naam van de organisatie bij achternaam in.

Schenkingen en legaten
Wilt u bij leven of na uw overlijden een groter bedrag aan FLORON schenken? Lees hier meer over schenkingen en legaten.

Fiscaal voordeel
FLORON staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor giften en legaten fiscaal aftrekbaar zijn.
 

 

Loading
  • Ja, ik word donateur

Privacybeleid© 2024 FLORON
Naar boven