Symposium taxonomisch onderzoek aan de Nederlandse flora - 11 november 2016

Aanleiding van dit symposium was de doorstart van het tijdschrift Gorteria – Dutch Botanical Archives en de start van het project Nova Flora Neerlandica. Onderwerpen waren projecten als dna-barcoding, kern-dnametingen, Nederlands Soortenregister en NDFF Verspreidingsatlas.

Presentaties

Bekijk het symposiumprogramma

Het symposium werd georganiseerd door Naturalis, FLORON en KNBV, de participerende organisaties in het tijdschrift Gorteria.

Bekijk ook: BioPortal Naturalis, Nova Flora Neerlandica, Verspreidingsatlas

 

Symposium muurplanten voor gemeenten - 8 oktober 2015

FLORON en de gemeente Den Haag organiseerden op donderdag 8 oktober een symposium over muurplanten voor gemeenten, ecologische adviesbureaus en bouwbedrijven. 52 deelnemers deden een dag lang inspiratie op over het in kaart brengen en de bescherming van muurplanten. Hieronder vind je de meeste presentaties:

Bekijk het programma

Het symposium werd mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Symposium bouwen voor muurplanten - 6 oktober 2016

De gemeente Amersfoort en FLORON organiseerden op 6 oktober 2016 een symposium over muurplanten met sprekers uit de praktijk van stadsecologie en het beheer van kademuren. 41 deelnemers deelden hun ervaringen met succesvolle manieren voor de bescherming van muurplanten. Presentaties:

Bekijk het symposiumprogramma

Het symposium "Bouwen voor Muurplanten" werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds afd. Utrecht.

 

Privacybeleid© 2024 FLORON
Naar boven