Wateren in Nederland (en Europa) worden beschermd vanuit de Kaderrichtlijn Water (KRW), maar bepaalde EU-lidstaten willen deze wetgeving afzwakken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit NIET gebeurt!

De Europese Commissie wil dat jij je mening hierover geeft via een publieke consultatie! Dit is je kans om de EU te vertellen dat we de wetgeving over de waterkwaliteit sterk moeten houden.

De 'ProtectWater campagne' heeft een reactie opgesteld, waarmee we zorgen dat de huidige KRW-wetgeving niet afgezwakt wordt. Kom in actie en verstuur deze reactie naar de Europese Commissie! Dit kan tot 4 maart 2019 via deze link: HIER (ook om de reactie eerst te lezen). Alvast bedankt!

Nieuws

De flora is flink 'in beweging'. Er is dan ook altijd wel wat te melden. Hieronder kun je er meer over lezen in tal van nieuwsberichten over opmerkelijke ontdekkingen, leuke wetenswaardigheden en nieuwe ontwikkelingen in recente jaren. Ook nieuwsberichten over FLORON als organisatie, over nieuwe projecten en projectresultaten tref je hier aan. Daarover is ook regelmatig te lezen in ons tijdschrift PLANTEN

Bekijk ook het archief van de digitale nieuwsbrief van FLORON.