Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: zaterdag 10 december 2022 10:00 Download agenda-item

Plaats: Nijmegen, Linnaeusgebouw

  • Aanwezigen: 668
  • Plaatsen: 700
  • Beschikbaar: 32
Aanmelden is niet meer mogelijk.

FLORON-dag 2022

Op zaterdag 10 december organiseren FLORON en de KNNV het grootste botanische evenement van Nederland: de FLORON-dag.

Met de knop hierboven kun je je aanmelden. Zorg ervoor dat je naam correct geschreven is. Er ligt een naamkaartje voor je klaar.

Meer informatie kun je vinden op floron.nl/actueel/floron-dag 

 

 

 

 Privacybeleid© 2023 FLORON
Naar boven