Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Datum: zaterdag 10 december 2022 00:00 Download agenda-item

Plaats: Nijmegen, Linnaeusgebouw


FLORON-dag 2022

Op zaterdag 10 december organiseert FLORON samen met de KNNV de landelijke FLORON/KNNV botanische dag 2022. Met goede hoop gaan we er van uit dat de landelijke dag met fysiek publiek plaats kan vinden in Nijmegen. Meer informatie over de FLORON-dag volgt op een later moment.

Vorige Oeverloperdag in Sint-Oedenrode
Volgende Eindejaars Plantenjacht

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven