Karin Akkers nieuwe directeur-bestuurder RAVON en FLORON

Karin Akkers nieuwe directeur-bestuurder RAVON en FLORON

RAVON (Reptielen Amfibieën Vissen Onderzoek Nederland) en FLORON (Floristisch Onderzoek Nederland) hebben een nieuwe directeur-bestuurder. Karin Akkers volgt per 1 juni a.s. interim directeur Maaike Navis op, die RAVON en FLORON na het vertrek van Rob van Westrienen in 2021 leiding gaf. Akkers werkte voorheen bij de gemeente ’s-Hertogenbosch, als programmamanager en hoofd van de afdeling Onderzoek en Statistiek.

Karin: ”Ik ben verguld met de benoeming tot directeur-bestuurder van RAVON en FLORON en ik ga me enorm inzetten voor alles waar RAVON en FLORON voor staan. Na mijn studie Biologie in Wageningen ben ik aan de slag gegaan bij de lokale overheid. Daar heb ik inhoudelijke functies als landschapsecoloog en ruimtelijk strateeg vervuld. Daarnaast heb ik ook veel ervaring opgedaan in (programma)managementfuncties in het groene domein. De wereld van onderzoek en data heb ik de laatste jaren heel goed leren kennen. Al deze kennis en ervaring komt nu geweldig mooi samen bij RAVON en FLORON. Ik heb er enorm veel zin!

Jean Eigeman, voorzitter van de Raad van Toezicht van RAVON: ”Als voorzitter van de Raad van Toezicht kijk ik terug op een mooi proces waarbij er intensief samengewerkt is tussen medewerkers, OR, management en de RvT. De benoeming van Karin tot nieuwe directeur-bestuurder was een unanieme beslissing.”

Vorige Maaike Navis interim directeur-bestuurder RAVON en FLORON
Volgende Workshops Ecologisch bermbeheer in Noord-Brabant

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

Nieuws

De flora is flink in beweging. Er is dan ook altijd wel wat te melden. Hieronder kun je er meer over lezen in tal van nieuwsberichten over opmerkelijke ontdekkingen, leuke wetenswaardigheden en nieuwe ontwikkelingen in recente jaren. Lees ook ons tijdschrift PLANTEN.Privacybeleid© 2023 FLORON
Naar boven