Donateur worden

Steun het werk van Stichting FLORON door donateur te worden. Al meer dan duizend donateurs gingen u voor. Met uw bijdrage verbeteren we de ondersteuning van onze vrijwilligers die jaar in jaar uit inventariseren hoe het staat met de wilde planten in Nederland. Uw bijdrage komt ook ten goede aan de noodzakelijke bescherming van onze bedreigde planten.

Met een donatie vanaf € 22 per jaar bent u al donateur van FLORON. U ontvangt dan minimaal tweemaal per jaar het tijdschrift PLANTEN en een uitnodiging voor de jaarlijkse FLORON-dag.

Automatische incasso
Om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden, werkt FLORON uitsluitend met automatische incasso en adressen en bankrekeningnummers binnen de EU. Door het formulier te versturen, geeft u aan dat FLORON het door u opgegeven bedrag elk jaar van uw bankrekening mag afschrijven. Steunt u FLORON met de minimumbijdrage voor donateurs, dan kan dit bedrag in de komende jaren worden verhoogd. FLORON zal een eventuele verhoging aankondigen in het tijdschrift PLANTEN.

U kunt zonder automatische incasso geen donateur meer worden. U kunt FLORON wel steunen met een eenmalige bijdrage.

Doorgeven adreswijzigingen donateurs
Adreswijzigingen kunnen worden doorgeven via donateurs@floron.nl. Hier kun je je ook afmelden als donateur.

Eenmalige schenking
Wilt u FLORON eenmalig steunen, vul het formulier dan niet in. U kunt uw bijdrage direct overmaken op rekening  NL62 TRIO 0379 2903 59  ten name van Stichting FLORON in Nijmegen onder vermelding van 'donatie'. Stelt u een reactie op prijs of wilt u een bewijs van uw schenking, neem dan even contact op.

Abonnement PLANTEN voor organisaties
Wilt u FLORON steunen als organisatie, dan kan dat. Zo kunnen lokale natuurorganisaties en plantenwerkgroepen het tijdschrift PLANTEN ontvangen. Om als organisatie donateur te worden, kiest u op het formulier hiernaast bij de aanhef voor "organisatie", en vul de naam van de organisatie bij achternaam in.

Schenken
Wilt u Stichting FLORON steunen met een grotere bijdrage, dan kunt u uw schenking laten oormerken voor een specifiek project. Een voorbeeld is de succesvolle Eindejaars Plantenjacht, die we kunnen uitvoeren als er een bedrag van € 8.000 beschikbaar is. Het bestuur van de stichting ziet toe op een verantwoorde besteding door de werkorganisatie van FLORON. Neem voor de mogelijkheden contact op met het landelijk bureau van FLORON.


Fiscaal voordeel
FLORON staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor giften en legaten fiscaal aftrekbaar zijn. FLORON publiceert jaarlijks actuele financiële gegevens.
 

 

Loading
  • Ja, ik word donateur

Privacybeleid© 2023 FLORON
Naar boven