Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: zaterdag 10 december 2022 13:30 Download agenda-item
  • Aanwezigen: 80
  • Plaatsen: 80
  • Beschikbaar: 0
Aanmelding is niet mogelijk omdat alle plaatsen bezet zijn.

Workshop: Nova Flora Neerlandica deel 2: Zeggen (13:30 - 14:30)

De persverse Nova Flora Neerlandica staat in het teken van Zeggen. Jacob Koopman leert je de tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met deze fascinerende sprieten.

Meld je snel aan voor de workshop. Er kunnen slechts 80 mensen meedoen en vol = vol. Als de workshop vol zit kun je je aanmelden op de reservelijst.
Mocht je toch niet willen meedoen, vergeet je niet af te melden zodat anderen alsnog mee kunnen doen!

Vorige FLORON-dag 2022
Volgende Workshop: Introductie tot Kranswieren (13:30 - 14:30) reservelijst

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven