Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Aanmelden Datum: zaterdag 10 december 2022 15:30 Download agenda-item
  • Aanwezigen: 24
  • Plaatsen: Onbeperkt
  • Beschikbaar: Onbeperkt

Workshop: Botanisch Tekenen (15:30 - 16:30) reservelijst

Botanisch tekenen is een hele kunst en de tekeningen zijn van grote waarde in naslagwerken. Esmée Winkel (Naturalis Biodiversity Center) leidt je met deze praktische workshop in in de wereld van het botanisch tekenen.

Dit is de reservelijst. Als er plek vrijkomt bij deze workshop wordt de reservelijst op volgorde van aanmelding aangehouden.

Vorige Workshop: Tandjes en Tuitjes - wegwijs in de Duizendknoopfamilie (15:30 - 16:30)
Volgende Eindejaars Plantenjacht

Aanmeldingsformulier

x

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven