Activiteiten

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en vaak ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag.

 

FLORON-districten 

Klik voor de Districten-pagina

FLORON-kampen 2019

FLORON organiseert meerdere inventarisatiekampen per jaar. Deze zijn toegankelijk voor alle floristen, zowel de beginnende die zijn of haar plantenkennis wil verbeteren als de vergevorderde die wil strepen. De kampen staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

6-7 april 2019  Wageningen e.o.
5-7 juli 2019 Goeree-Overflakkee
6-9 september 2019     Vechtdal (Ommen)

 

 

 

Eindejaars Plantenjacht Amsterdam

vrijdag 28 december 2018 13:00
 
 

Met de Plantenwerkgroep KNNV Amsterdam/Floron Groot-Amsterdam, onder leiding van Hanneke Waller, gaan we bloeiende planten bekijken in Amsterdam. Na een uur tellen kunnen we wat gaan drinken bij Eetcafé Thijs.

Start: Voor Eetcafé Thijs (zit in Sportclub Match), (St Gilleshof 5, 1066 PZ Amsterdam). Parkeren kan bij winkelcentrum Nieuw Sloten. Op de parkeerplaats van het winkelcentrum geldt een blauwe zone. Daarbuiten is het vrij parkeren.