Activiteiten

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en vaak ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag.

 

FLORON-districten 

Klik voor de Districten-pagina

FLORON-kampen 2019

FLORON organiseert meerdere inventarisatiekampen per jaar. Deze zijn toegankelijk voor alle floristen, zowel de beginnende die zijn of haar plantenkennis wil verbeteren als de vergevorderde die wil strepen. De kampen staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

6-7 april 2019  Wageningen e.o.
21-23 juni 2019
Deventer e.o.
5-7 juli 2019 Goeree-Overflakkee
6-9 september 2019     Vechtdal (Ommen)

 

 

 

Biesbosch inventarisatiedag - liefst opgeven voor 1 mei

Emailadres 
Naam 
Telefoonnummer 
woensdag 15 mei 2019 09:00
 
 

Er is een traditie ontstaan van FLORON-districten Noord-Brabant Baronie en Zuid-Holland Zuid om jaarlijks samen een of twee dagen te organiseren om kilometerhokken in de Biesbosch te inventariseren. Dit is het vierde jaar. Het gaat op vijftien mei om hokken ten zuiden van Dordrecht, dat wil zeggen aan de Hollandse kant van de Biesbosch.

Voor wie: Iedere floristisch geïnteresseerde is welkom, in groepjes worden beginners gecombineerd met meer ervaren floristen.

Startplek: nog nader te bepalen.

Wil je mee? Geef je, liefst voor 1 mei, op bij Willemien Troelstra of Jacques Rovers dan houden we je op de hoogte.