Activiteiten

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en vaak ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag.

 

FLORON-districten 

Klik voor de Districten-pagina

FLORON-kampen 2019

FLORON organiseert meerdere inventarisatiekampen per jaar. Deze zijn toegankelijk voor alle floristen, zowel de beginnende die zijn of haar plantenkennis wil verbeteren als de vergevorderde die wil strepen. De kampen staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

   
 
   
6-9 september 2019     Vechtdal (Ommen) (VOL)

 

 

 

Voorjaarsinventarisatieweekend Wageningen e.o. (FLORON district Gelderland-Midden)

zaterdag 6 april 2019 09:00 tot zondag 7 april 2019 17:00
 
 

Het is weer tijd voor de voorjaarsinventarisaties. Op zaterdag 6 en zondag 7 april worden de voorjaarssoorten in kilometerhokken geïnventariseerd. Het weekend bestaat uit twee losse excursiedagen. Op zaterdagavond ben je welkom om mee uit eten te gaan (op eigen kosten) en samen de scores van de dag te vergelijken. Als je wilt overnachten, moet je dit zelf organiseren.

Deelname aan de excursies is gratis. 

Exacte tijden en locaties worden later bekend gemaakt.

Meer informatie en aanmelding bij Erik Simons (FLORON.D922@outlook.com). Geef bij je aanmelding aan welke dag(en) je komt en of je zaterdagavond mee wilt eten. Aanmelden voor 2 april.