Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: zaterdag 14 mei 2022 10:00 Download agenda-item

KM Hok inventarisatie Wilp

Het KM-hok 207-470 is gereserveerd voor Het Nieuw Strepen. Er zal van 10-15 uur geinventariseerd worden door zoveel mogelijk biotopen af te lopen. Het hok overlapt voor een deel het dorp Wilp in Gelderland. Deels is het weiland met sloten. 
Verzamelen om 10 uur bij Dorpskerk Wilp aan de kerkstraat. Opgeven via floron.d6@gmail.com.

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven