Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: woensdag 18 mei 2022 19:00 Download agenda-item

Plaats: Wekerom


Excursie Roekelsche bos & Valouwe

Woensdag 18 mei, coördinator: Erik Slootweg

19:00 Plankenwambuisweg / Apeldoornse weg (52.0846, 5.7239) Apeldoornseweg 42, 6733 SC, Wekerom

Roekelsche bos & Valouwe Bossoorten o.a. Rozetsteenkers, maar ook resten oud bos

 

Voor alle excursies geldt:
aanmelden is verplicht, tussen een week en uiterlijk een dag voorafgaand aan de excursie. Stuur in ieder geval een mailtje aan FLORON.D922@outlook.com, de betreffende coördinator van de excursie mág in de cc worden vermeld maar dit hoeft niet.

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven