Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

Let op! Hoe kan je zo Coronaproof mogelijk op excursie? Lees het op op floron.nl/corona.

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: woensdag 06 juli 2022 19:30 Download agenda-item

Plaats: Woudenberg


Excursie Geerestein

Excursie onder begeleiding van Erik Slootweg. We verzamelen woensdag 6 juli 19:30 op de parkeerplaats kruising de Bosrand & de Maat in Woudenberg. Aanmelden is verplicht, tussen een week en uiterlijk een dag voorafgaand aan de ecursie. Stuur een mailtje aan FLORON.D922@outlook.com.

Volgende KM-hok inventarisatie Broekland (OV)

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven