Activiteiten

Datum: vrijdag 26 augustus 2022 00:00 Download agenda-item

Plaats: Burgh-Haamstede


FLORON-weekend Burgh-Haamstede

FLORON Zeeland inventarisatieweekend vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus 2022

In 2022 wordt er weer een inventarisatieweekend gehouden in Zeeland volgens het vertrouwde recept. Vrijdagmiddag 26 augustus om 13.00 uur starten we, ‘natuurlijk’ met mooi weer, tot en met zondagmiddag. De locatie is op de Kop van Schouwen-Duiveland. Het is zeven jaar geleden dat wij op deze locatie het laatste Zeeland weekend hebben gehouden. Onderzoeksgebieden zijn de duinen van Schouwen, de natuurontwikkelingsgebieden van de Zuidkust en de Deltawerken (Neeltje Jans en Kabbelaarsbank).

We overnachten in groepsaccommodatie Hoeve de Bosrand bij In de Boogerd Recreatie, Vertonsweg 2, 4328 GL Burgh-Haamstede. Het is een accommodatie voor 48 personen. Je kan met je eigen tent, caravan of camper komen of gewoon gebruik maken van de bedden in de groepsaccommodatie. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 48 eters/slapers. Zoals altijd kan je een ook alleen overdag komen of een deel van het kamp.

Aanmelden kan alleen door €55,- over te maken naar de rekening NL46ABNA0539022330 t.n.v. J.J. van den Berg. Dat geldt dan voor mensen die het hele weekend deelnemen en blijven overnachten. Als je niet het hele weekend blijft of elders slaapt moet je even contact met me opnemen, zodat ik de kosten kan bepalen.

Nadere info: Justus van den Berg (justusvandenberg@kpnplanet.nl).

 

 

Vorige Essenhakhout Overlangbroek
Volgende Oeverloperdag in Tilburg


Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven