Activiteiten

Datum: vrijdag 24 juni 2022 10:00 Download agenda-item

FLORON-weekend Ameland

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 organiseert het districtteam Friesland een FLORON-weekend op Ameland. We maken dan de inventarisatie die we in 2018 begonnen zijn af. Toen hebben we veel kusthokken gedaan in augustus, nu doen we eind juni meer ‘binnenlandse’ hokken.

We bieden weer twee locaties aan voor overnachting: 1. SBB-camping Middelpôlle ten noordwesten van Nes, met een beperkt aantal tentplaatsen. En niet ver daarvandaan, aan de rand van Nes 2. kampeerboerderij Kiewiet’s Hoeve met een groot aanbod aan slaapplaatsen en een groot, luxueus dagverblijf. Zoals in 2018 dus.

We willen er graag nog deelnemers bij! Je hoeft geen echte kenner te zijn: we opereren in kleine groepjes met ten minste één expert. Een ideale leerschool! Het Ameland-kamp van 2018 heeft een mooi artikel op Nature Today opgeleverd, waarin die werkwijze toegelicht wordt. Jongeren tot en met 24 jaar en mensen die voor het eerst aan een FLORON-kamp deelnemen, krijgen € 20 korting.

Via deze link kun je een pdf met alle detailinformatie die op dit moment beschikbaar is downloaden,Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven