Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

Let op! Hoe kan je zo Coronaproof mogelijk op excursie? Lees het op op floron.nl/corona.

 

 

FLORON-kampen

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-kampen zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de kampen nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De kampen staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Let op: Je kunt je nog niet aanmelden voor de kampen en het is niet zeker of ze vanwege corona door kunnen gaan. Noteer de datum alvast in je agenda. Via de digitale nieuwsbrief houden we je op de hoogte.
Datum: zaterdag 24 juli 2021 10:00 Download agenda-item

Plaats: Schotanusstraat 67, Terwolde


D6, Streepexcursie Terwolde

Streepexcursie Terwolde km hok 203-477. Dit is een FLORON HNS Streepexcursie. Met een groep van mensen (grootte afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden) wordt het km hok nabij Terwolde ligt op de HNS klassieke manier gestreept.   

Excursieleider - Gerrit Hendriksen en David de Wit          

Opgave is verplicht, via floron.d6@gmail.com

 

Verzamelpunt - Schotanusstraat 67 (Parkeerterrein van de kringloopwinkel) in centrum van Terwolde

 

 

 

 

 

 Privacybeleid© 2021 FLORON
Naar boven