FLORON-dag 2019

Op zaterdag 14 december vindt de jaarlijkse FLORON-dag / KNNV botanische dag plaats, in de vertrouwde ambiance van het Linnaeusgebouw van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Meer informatie verschijnt in het najaar op deze website. Wilt u zeker weten dat u geen nieuws over het programma van de FLORON-dag mist? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

 

Programma

Dit jaar zijn er voor het eerst drie zalen met parallelle lezingensessies. Download het programma.

 

Uw mening telt!
Heeft u een tip voor ons? Laat het ons weten op info@floron.nl.


Aanmelden FLORON-dag / KNNV botanische dag 2019

Met dit formulier geef je je op voor de FLORON-dag / KNNV botanische dag op zaterdag 14 december 2019. Noteer je naam alsjeblieft zorgvuldig: er ligt bij binnenkomst een naamkaartje voor je klaar. 

 

* Required

Workshops

Op de FLORON-dag / KNNV botanische dag kan je deelnemen aan drie workshops. Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@floron.nl. Je komt dan op de reservelijst te staan, omdat de workshops al vol zijn.

 

13:30-15:00 uur & 15:30-16:30 - Workshop Winterkenmerken bomen en struiken (VOL!)

Workshopleider: Dirk Slagter (auteur van de Winterflora bomen en struiken)

Maximaal aantal deelnemers: 20 

Bomen en struiken in de winter moeilijk? Wel nee! Ze zijn goed te herkennen aan bijvoorbeeld de knoppen, bessen en overige aanhangsels. Dirk Slagter  laat je zien dat je bomen en struiken 's winters ook goed te herkennen zijn.

Aanmelding voor deze workshops kan door een mailtje te sturen naar info@floron.nl. Geef hierbij ook aan welke van de twee workshops je wilt volgen. Je komt dan op de reservelijst te staan, omdat de workshops al vol zijn.

 

13:30-15:00 uur - Workshop Botanisch tekenen (VOL!)

Workshopleider: Trudy Beekman (botanisch tekenaar)

Maximaal aantal deelnemers:12

Botanisch tekenen is een hele kunst en de tekeningen zijn van grote waarde in naslagwerken. Trudy Beekman leidt je met deze praktische workshop in in de wereld van het botanisch tekenen.

Aanmelding voor deze workshop kan door een mailtje te sturen naar info@floron.nl. Je komt dan op de reservelijst te staan, omdat de workshop al vol is.

Standhouders

Wilt u uw organisatie vertegenwoordigen met een stand bij de komende FLORON-dag? Mail dan naar info@floron.nl.