Cursussen

FLORON geeft cursussen voor de herkenning van wilde planten voor zowel professionals als vrijwilligersgroepen. Bij FLORON werken we het liefst vraaggestuurd: we komen graag naar je toe en bieden zoveel mogelijk maatwerk.

Op al onze cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download deze hier.  

   

Actueel aanbod

Training voor werkgroepcoördinatoren in Noord-Brabant

Ben je een coördinator van een werkgroep in Noord-Brabant en wil je je verdiepen in hoe je nog beter vrijwilligers aan je groep kan verbinden? Of hoe je ervoor zorgt dat niet al het werk op jouw schouders rust, maar juist wordt gedragen door een brede groep vrijwilligers? Voor coördinatoren van werkgroepen in Noord-Brabant organiseren we samen met IVN Noord-Brabant een (digitale) training!

 

In deze training staan jouw ervaringen als coördinator centraal. In drie digitale bijeenkomsten ga je samen met andere coördinatoren van groene organisaties aan de slag. Samen hebben jullie een hoop ervaring. Ideaal om te leren van elkaar, maar ook om samen werkende aanpakken te vinden die bij jouw werkgroep passen. Het doel is dat je als coördinator een krachtige en energieke groep hebt én houdt. Ook is er alle gelegenheid voor uitwisseling en netwerken met je collega-coördinatoren van andere groene organisaties.

 

Nieuwsgierig? Kijk op https://www.ivn.nl/provincies/noord-brabant/activiteiten/digitale-training-voor-groepscoordinatoren-van-groene-organisaties

Of mail vrijwilligerscoördinator Kaat Willemse (k.willemse@ravon.nl) voor meer informatie

Vorige Korte cursus "Nieuwkomers in de stad"
Volgende Webinar "Alsemambrosia en hooikoorts; kansen voor het voorkomen van narigheid"

 De Basiscursus Waterplanten voor waterschappen is beoordeeld met gemiddeld een 8.

 

Grassencursus Haarlem 2014 (foto: Stichting Natuurwerkgroepen)

 

Grassencursus Zuidwolde 2014 (foto: Natuurvereniging Zuidwolde)


Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven