Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: woensdag 31 augustus 2022 10:00 Download agenda-item

Biesboschdag (graag opgeven voor 15 augustus)

    • In kleine groepjes een kilometerhok inventariseren. Beginners kunnen prima meedoen, in ieder groepje zit een ervaren florist.
    • Welk gebied we deze datum bezoeken is nog niet afgesproken.
    • In samenwerking met: FLORON district Baronie en Staatsbosbeheer
    • Verzamelpunt: volgt
  • Opgeven is verplicht: stuur een mailtje aan Willemien Troelstra.
Vorige Oeverloperdag in Tilburg
Volgende FLORON Florafestival

 

 

 

 Privacybeleid© 2022 FLORON
Naar boven