FLORON-dag 2018

Op zaterdag 8 december vindt de jaarlijkse FLORON-dag plaats, in de vertrouwde ambiance van het Linnaeusgebouw van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

FLORON bestaat dit jaar 30 jaar en daarom staat de FLORON-dag dit jaar in het teken van 30 jaar onderzoek naar en bescherming van de wilde planten van Nederland. Nieuw dit jaar zijn de themablokken "Bermen" en "Agrarisch", waarin een lezingenblok gevuld is met presentaties over deze thema's.

 

Uw mening telt!
Heeft u een tip voor ons? Laat het ons weten op info@floron.nl.

 

 


Aanmelden FLORON-dag 2018

Met dit formulier geef je je op voor de FLORON-dag op zaterdag 8 december 2018. Noteer je naam alsjeblieft zorgvuldig: er ligt bij binnenkomst een naamkaartje voor je klaar.

Donateurs ontvangen een gratis koffiebon.

 

* Required

Workshops

Op de FLORON-dag kan je deelnemen aan vier verschillende workshops. Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@floron.nl. Voor aanmelding geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als een workshop vol is, kom je op de reservelijst.

 

13:30-15:00 uur & 15:30-16:30 - Workshop Winterkenmerken bomen en struiken

Workshopleider: Dirk Slagter (auteur van de Winterflora bomen en struiken)

Maximaal aantal deelnemers: 20 

Bomen en struiken in de winter moeilijk? Wel nee! Ze zijn goed te herkennen aan bijvoorbeeld de knoppen, bessen en overige aanhangsels. Dirk Slagter neemt je na een korte inleiding mee naar buiten en laat je zien dat je bomen en struiken 's winters ook goed te herkennen zijn.

Aanmelding voor deze workshops kan door een mailtje te sturen naar info@floron.nl. Geef hierbij ook aan welke van de twee workshops je wilt volgen.

 

13:30-15:00 uur - Workshop  NOVA voor gevorderden

Workshopleider: René Bult (app ontwikkelaar) en Annie Vos (gebruiker van het eerste uur)

Maximaal aantal deelnemers:16

Als gevorderde NOVA-gebruiker weet je inmiddels hoe je verschillende formulieren aanmaakt, waarnemingen invoert en verstuurt naar de Verspreidingsatlas. Tijdens deze workshop gaan we daarom ook niet in op deze basistechnieken. Wel nemen we een o.a. een deep dive in de mogelijkheden van de kaartmodule, de verschillende invoermethoden en het gebruik van notificaties. Een groot deel van de workshop zal zich buiten afspelen, waar je dit direct in de praktijk kunt brengen Na het volgen van deze workshop zal de NOVA-app op je smartphone optimaal zijn afgestemd op jouw behoeftes en geeft je nog meer plezier in het waarnemen met NOVA.

Aanmelding voor deze workshop kan door een mailtje te sturen naar info@floron.nl.

Standhouders

De volgende standhouders zijn aanwezig op de FLORON-dag 2018:

Boeken

Determinatiehulpen

Partnerorganisaties
Soortenorganisaties
Wilt u uw organisatie vertegenwoordigen met een stand bij de komende FLORON-dag? Mail dan naar info@floron.nl.