FLORON en de KNNV nodigen u van harte uit tot het bijwonen van de FLORON-dag op zaterdag 13 december 2014 van 10:00 tot 16:30 uur in het Linnaeusgebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Er is ook dit jaar weer een parallelprogramma in twee zalen met gevarieerde lezingen en flitspresentaties. In de pauzes is er gelegenheid om bij te praten en stands te bezoeken. Er zijn onder andere natuurboeken en plantenzaden te koop.

De toegang is gratis. Voor koffie en thee vragen wij een geringe vergoeding. Voor een lunchpakket dient u zelf te zorgen. Er is geen restaurant in het gebouw aanwezig.

Op de FLORON website kunt u zich hier aanmelden (verplicht!). 

Nieuws

De flora is flink 'in beweging'. Er is dan ook altijd wel wat te melden. Hieronder kun je er meer over lezen in tal van nieuwsberichten over opmerkelijke ontdekkingen, leuke wetenswaardigheden en nieuwe ontwikkelingen in recente jaren. Ook nieuwsberichten over FLORON als organisatie, over nieuwe projecten en projectresultaten tref je hier aan. Daarover is ook regelmatig te lezen in ons tijdschrift PLANTEN

Bekijk ook het archief van de digitale nieuwsbrief van FLORON.