FLORON
Search
× Search
woensdag 29 november 2023

Doe Mee

Doe mee aan een Oeverloperdag

Heb jij zin om lekker de natuur in te gaan en van alles te ontdekken over die beek bij jou in de buurt? Wat voor beestjes leven er? Welke planten hebben het daar naar hun zin? Hier zie je welke Oeverlopersactiviteit er binnenkort bij jou in de buurt is.

Ontdek en leer

Nederland is een waterland. En dat geldt ook voor Brabant. Beken, kanalen of rivieren, bijna iedereen heeft er wel een of meerdere in de buurt. Iets om trots op te zijn én van te genieten. 

Toch is het waterleven veel minder bekend dan alles wat op het land groeit, bloeit, zoemt, kruipt en fluit. Wat weet jij bijvoorbeeld over de beken bij jou in de buurt? Welke planten en dieren komen er voor? Is de beek gezond? Hoe kun je dat zien? Door mee te doen aan een van onze activiteiten, ontdek en leer je van alles over de beek bij jou om de hoek. 

De meeste activiteiten zijn ook leuk om te doen met kinderen. Dus hup, trek die laarzen aan en ga mee! 

Nieuws

  • 27-08-2022: Goed bezochte Oeverloperdag bij de Nieuwe Leij te Tilburg. Lees meer >>
  • 16-07-2022: Een geslaagde allereerste Oeverloperdag bij de Kleine Beerze te Vessem. Lees meer >>

 

 

Activiteiten

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Doe mee of blijf op de hoogte!

Loading
  • Wil je meedoen aan of betrokken blijven bij Oeverlopers? Leuk! Dat kan op verschillende manieren.  • Geen mail ontvangen maar meer informatie over hoe je mee kunt doen? Ga dan Zelf op pad of Doe mee aan een activiteit.

 

Oeverlopers is een initiatief van Impuls Groene Vrijwilligers Noord-Brabant, bestaande uit Brabants Landschap, Brabantse Milieufederatie, FLORON, IVN Brabant, Natuurmonumenten, Provincie Noord-Brabant, RAVON en Staatsbosbeheer. Het project wordt gefinancierd door de Provincie Noord-Brabant, Waterschap Aa en Maas, Waterschap Brabantse Delta en Waterschap De Dommel.

Privacybeleid© 2023 FLORON
Naar boven