Activiteiten

 

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag. 

Rond de jaarwisseling zijn er winterwandelingen voor de Eindejaars Plantenjacht.

 

 

 

FLORON-weekenden

Een heel weekend planten inventariseren. Onze FLORON-weekenden zijn al jaren lang ontzettend populair. Aan de weekenden nemen gewoonlijk enkele tientallen floristen deel uit het hele land. Overdag ga je in kleine groepjes kilometerhokken inventariseren. 's Avonds eet je gezamenlijk, daarna zijn er lezingen of determineer je lastige planten onder het genot van een drankje. Wil je je plantenkennis verbeteren of beginnen met het zelfstandig inventariseren van kilometerhokken, dan is die de ideale leerschool. De weekenden staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Datum: woensdag 12 april 2023 19:30 Download agenda-item

De voorjaarsplantenquiz

Woensdagavond 12 april, 19:30-20:30 digitaal via ZOOM

Het voorjaar komt eraan! Planten staan in de startblokken: hun kiemplanten en rozetten piepen overal uit de grond. Benieuwd hoeveel jij er op naam kunt brengen? Doe dan mee met de voorjaarsplantenquiz!

Over de quizmaster: Hanneke Waller is teamlid van het FLORON-district Groot-Amsterdam.

 

Vul dit formulier in om je op te geven. Je ontvangt een dag van tevoren een email met de toegangslink naar Zoom.

Volgende Excursie Omleidingskanaal

 

 

 

 Privacybeleid© 2023 FLORON
Naar boven