Activiteiten

Datum: woensdag 18 augustus 2021 09:00 Download agenda-item

Biesboschdag

De afgelopen jaren (afgezien van 2020) organiseerden de FLORON-districten Noord-Brabant Baronie en Zuid-Holland Zuid samen een of twee dagen om kilometerhokken in de Biesbosch te inventariseren. Het is leuk, gezellig, en leerzaam en nuttig. Deze inventarisaties in de Biesbosch zijn een groot succes met meestal meer dan twintig floristen en zeven tot wel tien geïnventariseerde hokken.

De Biesboschdag van 2021 is gepland voor 18 augustus. We gaan in kleine groepjes lopend of varend de Biesbosch in.

  • Locatie wordt later bepaald.
  • Meebrengen: drinken, lunch en geschikte kleding en schoeisel/laarzen
  • Deelname is gratis.

Het gaat waarschijnlijk deze keer weer om hokken in de Brabantse Biesbosch.  Jacques Rovers (van district Noord-Brabant Baronie), Willemien Troelstra (district Zuid-Holland Zuid) zoeken samen met Boswachter Thomas van de Es een paar geschikte locaties uit. De dag is geschikt voor zowel voor beginners als gevorderden. We gaan in groepjes van drie of vier op pad.

Verzamelplek:

Nader te bepalen, afhankelijk van de geselecteerde hokken. Voorlopig is op het kaartje de werkschuur van Staatsbosbeheer gemarkeerd, maar dat is niet definitief!

Opgeven

  • ja, graag voor 12 augustus, via een mailtje aan Willemien Troelstra en Jacques Rovers maar als je daarna pas de knoop kunt doorhakken ben je nog steeds welkom.
    We willen graag weten hoeveel mensen er komen zodat we een geschikt aantal hokken kan uitzoeken en als je je opgeeft kunnen we ook de verzamelplek doorgeven. We zullen de verzamelplek hier vermelden als die bekend is.
  • Kom je met de auto en kun je nog iemand meenemen laat je dat dan even weten? Als ik dan samenreis-mogelijkheden zie breng ik deelnemers met elkaar in contact.
Vorige Streepexcursie Amsterdam Oud West Kinkerbuurt 119-486
Volgende Oudeland van Strijen, Hoekse Waard


Privacybeleid© 2021 FLORON
Naar boven