Stichting RAVON, waar FLORON onderdeel van uitmaakt, zoekt een nieuwe kantoorvrijwilliger voor 8 uur per week op ons kantoor in Nijmegen. De werkzaamheden bestaan uit het inschrijven van nieuwe donateurs en het verzenden van welkomstpakketten, kleine administratieve-, kopieer- en allerlei andere klussen. Als kantoorvrijwilliger maak je deel uit van een ambitieuze organisatie met een hartelijke, betrokken en informele werksfeer.

Bekijk de functieomschrijving voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Kim Rongen (kantoor@ravon.nl & 024-7410600).

Nieuws

De flora is flink 'in beweging'. Er is dan ook altijd wel wat te melden. Hieronder kun je er meer over lezen in tal van nieuwsberichten over opmerkelijke ontdekkingen, leuke wetenswaardigheden en nieuwe ontwikkelingen in recente jaren. Ook nieuwsberichten over FLORON als organisatie, over nieuwe projecten en projectresultaten tref je hier aan. Daarover is ook regelmatig te lezen in ons tijdschrift PLANTEN

Bekijk ook het archief van de digitale nieuwsbrief van FLORON.