Activiteiten

In de agenda vind je in het bloeiseizoen veel excursies van FLORON-districten (D1 t/m D23), waarbij de nadruk ligt op het inventariseren van wilde planten.

Jaarlijks zijn er tientallen dag- en avondexcursies, enkele inventarisatiekampen en vaak ook diverse lezingen en regionale cursussen. In december is er de jaarlijkse FLORON-dag.

 

FLORON-districten 

Klik voor de Districten-pagina

FLORON-kampen 2018

FLORON organiseert meerdere inventarisatiekampen per jaar. Deze zijn toegankelijk voor alle floristen, zowel de beginnende die zijn of haar plantenkennis wil verbeteren als de vergevorderde die wil strepen. De kampen staan garant voor een hoop planten en gezelligheid.

Ameland   vr 24 t/m zo 26 augustus 2018
Utrechtse Heuvelrug   vr 21 t/m zo 23 september 2018
Wageningen   za 29 t/m zo 30 september 2018
 


Districtsbijeenkomst FLORON district Hollands Duin 2018

zaterdag 7 april 2018 13:00
 
 

Op deze dag worden de plannen voor 2018 besproken. Op het programma staan een presentatie van Baudewijn Odé over Het Nieuwe Strepen, het antwoord op de vraag wat we kunnen bijdragen aan het project Mijn Berm Bloeit!, informatie over ons FLORON-kamp Nationaal Park Hollandse Duinen in het kader van het 5000-soortenjaar, het excursieprogramma en wat verder ter tafel komt. Streeplijsten en informatiefolders zijn dan te verkrijgen. Ter afwisseling is er een rondleiding over de Heimanshof onder leiding van Dick Gatsonides.  

De bijeenkomst begint om 13.00 uur en sluit om 16.00 uur en vindt plaats in de Kijkdoos op de Heimanshof, Wieger Bruinlaan 1 in Hoofddorp.  www.deheimanshof.nl

Opgeven verplicht: nikobuiten@online.nl